wtorek, 21 lutego 2012

moja pyszotka z zupek chińskich

Składniki

3 zupki chińskie(najlepiej ostre rosołki)
1 puszka kukurydzy
1 pusz. czerwonej fasoli
1 pusz. groszku
5 jaj ugotowanych na twardo
1 mała kapusta pekińska
1 czerwona papryka
majonez (wedle uznania wymieszać z nim składniki)




Przygotowanie

zupki zalać niewielką ilościa wody tylko tyle żeby makarona napeczniął, wspyać do niego wszystkie przyprawy dodane do zupek, gdy makarona wchłonie całą wode i ostygnie,wymieszac wszystkie składniki razem. SMACZNEGO

ps. SAŁATKI WYCHODZI NAPRAWDĘ SPORO

DO SAŁATKI MOŻNA TEŻ DODAC PIERŚ Z KURCZAKA LEKKO PODSMAŻONĄ NA PATELNI , ALE TO JUŻ JAKO EKSTRA DODATEK , JA OSOBIŚCIE WOLĘ BEZ MIĘSKA

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz